Els partits comencen a apel·lar al vot útil en el setè dia de campanya

Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

En el setè dia de campanya electoral, alguns dels partits que podrien ser clau després del 14F han presentat propostes contra el canvi climàtic. Esquerra ha anunciat la creació d'una Conselleria d'Acció pel Clima si guanya les eleccions.

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha anunciat, en un acte amb la ministra per la Transició Ecològica, un gran pacte verd.

Mentrestant, molts partits ja pensen en l'endemà del 14F. Avui, el candidat de la CUP Carles Riera ha instat els comuns a decidir amb qui volen pactar. Però Jéssica Albiach ha afirmat que sembla que els cupaires prefereixen Junts.  

Per la seva banda, el PDeCAT, en un acte per presentar les seves polítiques per als joves, ha reiterat la necessitat d'impedir que la CUP sigui un partit clau.

Ciutadans ha aprofitat l'acte per parlar de les noves confessions de l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

 

 

Justament, l'endemà que es fes públic l'escrit de Bárcenas, Casado no n'ha dit res. Sí que n'han parlat el candidat Alejandro Fernández i la vicepresidenta del govern espanyol, que ha dit que el PP ja va pagar electoralment pel cas Bárcenas.

 

 

Borràs i Aragonès passen pàgina de la polèmica de l'acusació de Junqueres per corrupció

La candidata de Junts, Laura Borràs, ha negat avui que volgués atacar Oriol Junqueras quan va dir ahir que compleix condemna per corrupció.

Assegura que el considera un company de viatge en el camí cap a la independència i que les seves paraules s'han interpretat malament i s'han tret de context. Pere Aragonès ha volgut tancar la polèmica.

 

 

Crides al vot útil deu dies abans de les eleccions

El dia en què s'ha publicat l'enquesta flaix del CIS, el candidat del PSC Salvador Illa ha rebut el suport de dos ministres del govern Sánchez, Teresa Ribera i Pedro Duque.

A la tarda, el líder del PP, Pablo Casado ha continuat fent campanya sense fer cap comentari sobre el cas Bárcenas.

Els dos socis a la Generalitat, ERC i Junts, han fet crides a concentrar el vot independentista. Mentre Pere Aragonès ha demanat el vot per frenar el PSC i Vox, Laura Borràs ha assegurat que la campanya s'ha convertit en un "tots contra Junts".

Tant CUP com PDeCAT s'han mostrat partidaris a donar suport a un govern independentista, però reclamen un gir a les polítiques d'aquesta darrera legislatura.

En Comú Podem ha reivindicat la tasca dels ajuntaments i ha criticat un "abandonament" per part del govern de JxCat i ERC.

Per la seva banda, Ciutadans ha proposat un xec turístic i, en un acte amb Inés Arrimadas, ha alertat dels efectes que ha tingut el procés sobiranista en el turisme.

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut