Els vídeos més vistos del 2014

Ara que som a punt d'acabar l'any repassen quins han estat els vídeos més vistos d'aquest 2014.
Actualitzat

El més vist de l'any al 324.cat ens ha arribat quan ja estàvem a punt d'acomiadar-nos del 2014. Es tracta de les colpidores imatges d'un home que va saltar a l'espai dels lleons del Zoo de Barcelona. De seguida que va posar els peus a la zona dels felins, una lleona el va atrapar i el va llançar al fossat. Aquest vídeo el van veure 100.115 usuaris únics, més del triple que les millors imatges de la Via Catalana, el segon vídeo del nostre rànquing. No és l'únic cop que la Via Catalana surt en el rànquing, ja que repeteix en setè lloc, en aquest per les impressionants imatges a vista d'ocell que ens en va oferir l'helicòpter de TV3 i catalunya Ràdio.

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, emocionat mentre parlava de la independència de Catalunya en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", és el tercer més vist, amb més de 27.500 usuaris únics. Un altre polític, el president de la Generalitat, ocupa el quart lloc, amb la broma que li va fer a la seva dona durant La Marató de TV3.

El cinquè vídeo més vist té com a protagonista TV3 i els nous informatius que hem estrenat aquest any: és el del moment en què Ramon Pellicer i Raquel Sans van passar simbòlicament el relleu al nou editor del "TN vespre", Toni Cruanyes.

A continuació una història ben diferent, la d'un home que es va enfilar a un panell de sortida de la Ronda de Dalt i amenaçava de llançar-se.

I després, una altra imatge protagonitzada per polítics: la reprimenda de Joan Coscubiela a Mariano Rajoy durant el debat de la consulta al Congrés perquè aquest últim parlava per telèfon mentre ell feia el seu discurs. I encara un altre polític. Un altre cop el president Mas, en aquesta ocasió entrevistat per Mònica Terribas, el mateix dia que va signar el decret de convocatòria de la consulta del 9-N.

Els número 10 i 12 del rànquing són per dues veus femenines, la de Shakira interpretant el "Boig per tu" en català i la d'Andrea Motis cantant el tema de La Marató. Però ens hem saltat l'11, que és per una altra veu femenina, la de la nostra companya a "La tribu" de Catalunya Ràdio, Tatiana Sisquella, que aquest 2014 s'ha apagat per sempre.

I canviem totalment de registre en els dos últims llocs del rànquing, que ocupen imatges de videoaficionat. Un, el vídeo que ens va fer arribar un usuari en què es veu com comença la crescuda del riu Corb després d'una tempesta i l'altre, el que tanca la nostra llista, el que mostra com dos avions van estar a punt de xocar a l'aeroport del Prat.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut