La Generalitat valora el retorn a les aules després de les vacances de Nadal (ACN/Albert Segura)

El protocol escolar ja no preveu proves per als alumnes no immunitzats de secundària

Els últims quatre dies, Educació ha nomenat 4.375 substitucions de docents davant d'un "volum immens de baixes"
Redacció Actualitzat
TEMA:
Educació

Novetat en els procotols per covid que s'apliquen a les aules catalanes. Salut ha explicat que ara ja no es fan proves PCR per als alumnes no immunitzats de secundària que hagin estat en contacte amb un positiu a l'aula.

La indicació és que es confinin durant 7 dies sense fer-los cap prova, com ja passa en la resta de població. Aquest és un dels canvis que s'han incorporat en els protocols aquesta setmana.

Els departaments d'Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya han comparegut conjuntament aquest dijous per valorar la incidència de la pandèmia als centres educatius a l'inici del segon trimestre.

A la roda de premsa hi han intervingut la secretària general d'Educació, Patrícia Gomà, i la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la Infància i l'Adolescència, Laia Asso.

Gomà ha detallat que en els darrers quatre dies s'han nomenat 4.375 substitucions de docents davant d'un "volum immens de baixes". Segons la número dos d'Educació, els nomenaments es fan per primera vegada des del primer dia de la baixa. Tot i això, hi ha centres que no han rebut prou substituts.

Educació també ha anunciat que aquest dijous s'han tornat a obrir les borses de substitucions de mestres i professors en previsió de seguir cobrint les baixes que hi hagi a partir d'ara.

 

 

ARXIVAT A:
Salut Covid-19 Educació Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut