Enxampades 40 persones dins un local d'oci del port de Torredembarra

Els assistents a la festa no respectaven les mesures de la fase 2: ni distància de seguretat ni mascaretes

Redacció / ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van trobar la matinada de diumenge 40 persones a l'interior d'un local d'oci del port esportiu de Torredembarra, al Tarragonès, que no respectaven les mesures de la fase 2 de desconfinament. El propietari de l'establiment s'enfronta ara a una forta sanció.

Els agents van trobar les 40 persones dins del local i 10 persones més a l'exterior, a les portes de l'establiment, que tampoc respectaven les mesures de distància ni portaven mascareta.

Segons confirmen fonts policials, els agents van aixecar acta al propietari de l'establiment. Els Mossos van posar els fets en coneixement de la Policia Local.


Altres festes i locals sota sospita

A Barcelona també s'ha hagut d'intervenir per l'activitat de locals d'oci nocturn que no compleixen la normativa, en aquest cas, de la fase 1 de la desescalada.

La Guàrdia Urbana de Barcelona està estudiant sancionar diversos locals del front marítim on s'han vist imatges com la de la discoteca Opium, amb gent que no manté la distància de seguretat, en alguns casos a peu dret. La policia ja ha advertit els propietaris dels locals.

Des de la patronal de l'oci nocturn es defensen dient que no es tracta de festes, i que en tots els casos es va respectar la capacitat del local i les normatives sanitàries.

ARXIVAT A:
Coronavirus Desescalada
Anar al contingut