Enxampen 'in fraganti' dos homes mentre cometien un robatori en una casa de Santa Coloma de Farners

Actualitzat

ACN Santa Coloma de Farners - Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Coloma de Farners van detenir dimarts dos homes, de 38 i 30 anys, a qui van enxampar 'in fraganti' mentre cometien un robatori en una casa del municipi. Els fets van passar durant la matinada, pels volts de les dues, quan la policia va rebre l'avís d'un robatori a l'habitatge. Els agents de la Policia Local s'hi van desplaçar i van veure que hi havia gent dins. Aleshores van demanar suport als mossos, mentre controlaven que no fugissin. Quan els mossos hi van arribar van localitzar un primer home que va sortir a l'exterior per una finestra, que havien forçat. Un cop dins, els agents van trobar un segon home amagat dins d'un armari de petites dimensions amb les portes tancades.

Els policies van comprovar que a la casa hi havia estances regirades i davant les evidències van detenir els dos lladres com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que el propietari no es trobava en el domicili aquella nit.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa coloma de Farners.

Anar al contingut