Joies que el viatger amagava entre els glutis
Part de les joies que el viatger amagava entre els glutis (Guàrdia Civil)

Enxampen un passatger amb 120 joies d'or amagades entre els glutis a l'aeroport del Prat

La Guàrdia Civil, que ha aixecat una acta d'infracció per contraban, ha obert una investigació per determinar l'origen de les peces

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha enxampat un passatger a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat que amagava 121 peces d'or entre els glutis. El viatger, de 41 anys, es disposava a volar a Alger, capital d'Algèria. Concretament, portava ocultes 8 polseres, 23 cadenes, 17 medalles, 7 crucifixos, 19 anells, 15 arracades i 32 fragments d'or.

 

Els nervis el traeixen

Els agents van detectar un comportament nerviós en el viatger en el moment de passar els filtres de seguretat de l'aeroport, a la Terminal 1. Llavors, van decidir fer-li un escorcoll més minuciós en un lloc reservat i va ser quan van descobrir que duia un centenar de joies ocultes entre els glutis.

joies viatger amagava glutis
Joies que el viatger amagava entre els glutis (Guàrdia Civil) 

Arran d'això, la Guàrdia Civil ha aixecat una acta d'infracció per contraban i s'ha obert una investigació que se centra ara a determinar l'origen de l'or, que ha quedat requisat en mans de l'administrador de la duana de l'aeroport del Prat.

ARXIVAT A:
Guàrdia CivilAeroport del Prat
Anar al contingut