Tayyip Erdogan, amb la nena tuitaire d'Alep, Bana Alabed (Reuters)

Erdogan rep la nena que ha tuitejat la batalla d'Alep

El president turc i la seva dona s'han fotografiat amb Bana Alabed i la seva família
Redacció Actualitzat

El president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, s'ha reunit aquest dimecres amb Bana Alabed, la nena siriana que ha explicat a Twitter la batalla entre el règim de Bashar al-Assad  i els rebels per la conquesta de la ciutat d'Alep.

 

 

Bana té set anys i dilluns va poder abandonar la zona oriental d'Alep, antic territori rebel, amb la seva família en un comboi de 21 autobusos amb unes 1.500 persones gestionat per una ONG turca.

"Ens vas treure d'Alep. Hem travessat moltes dificultats. La nostra casa ha estat bombardejada. Hem patit molt a l'autobús. No teníem menjar, estàvem afamats. Gràcies per tot."

Són les paraules que la Bana ha dit a Erdogan segons l'agència de notícies Anatolia.

El president turc, que ha rebut la Bana i la seva família amb la seva dona Emine Erdogan, al Palau Presidencial, ha dit a Twitter que "Turquia sempre estarà amb el poble de Síria."

 


Bana s'ha fet famosa pels testimonis que ha publicat a Tuiter amb l'ajuda de la seva mare sobre les conseqüències de la guerra a l'est d'Alep i com era la vida en una zona bombardejada i plena de penúries. El seu compte ha acumulat més de 356.000 seguidors i ha atret l'atenció de la premsa internacional.

 


Bana ha dit que està molt trista per haver hagut d'abandonar casa seva, però té l'esperança de poder-hi tornar un dia.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut