Els vescomtes de Biart durant l'acte

Escudero carrega contra els pisos turístics i els acusa de fomentar la 'turismofòbia': "No tenen cap tipus de normativa"

Actualitzat

ACN Masarac - El president de la Federació d'Hostaleria i Turisme de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, carrega contra els pisos turístics i els acusa de fomentar la "turismofòbia". Durant l'acte de commemoració del Dia Mundial del Turisme que s'ha celebrat al castell de Biart de Masarac (Alt Empordà), Escudero ha afirmat que "molesten els veïns" que hi viuen i que, a més, "no tenen cap tipus de normativa com sí que tenen les cases rurals". "El turisme no molesta, els hotels no molesten, les cases rurals no molesten. Qui molesta? Els habitatges d'ús turístic", ha dit. D'altra banda, Escudero ha afirmat que un dels principals problemes que pateix el sector turístic és la falta de mà d'obra.

Aquí ha demanat a les administracions que accelerin els permisos de treball per a les persones amb permís de residència que fa anys que resideixen al país però que "no poden treballar". Escudero diu que això suposa una "borsa de treball" que no es pot utilitzar i que, alhora, fomenta "l'economia submergida".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut