Mostra del material, valorat en 37.000 euros, intervingut amb la detenció de 4 persones a Terrassa (Policia Municipal de Terrassa)

Espectacular robatori a Terrassa: 7 policies ferits i 4 detinguts per un botí de 37.000 euros

Els lladres han encastat un cotxe contra una botiga de roba de Terrassa i en la fugida han provocat danys i topades a d'altres vehicles
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Un robatori en una botiga de roba de Terrassa aquest divendres ha acabat amb set agents de la Policia Municipal de Terrassa ferits i la detenció dels quatre autors del robatori.

Els fets han passat de matinada quan uns lladres han encastat un cotxe contra una botiga de roba situada al carrer dels Gavatxons de Terrassa i se n'han endut material valorat en gairebé 37.000 euros, segons han detallat fonts municipals a l'ACN.

Un veí hauria alertat la Policia i a partir d'aquí ha començat una persecució, amb diversos intents de la Policia Municipal de Terrassa per obstaculitzar els assaltants, que han acabat amb diversos cotxes amb danys i topades. Els assaltants han fugit amb un cotxe en direcció a l'autopista C-58 fins al terme municipal de Sabadell.

Finalment, el dispositiu policial, al qual també s'hi havien afegit els Mossos d'Esquadra, ha interceptat el vehicle i els agents han detingut tres persones. Minuts més tard, però, els agents han arrestat una quarta persona que estava fugint.

Després de passar a disposició judicial, els quatre detinguts han ingressat a la presó acusats d'un delicte de robatori amb força.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut