Madrid

Esperanza Aguirre serà l'alcaldable del PP a Madrid, i Cristina Cifuentes, la candidata a la comunitat

El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha lamentat que una "campanya orquestrada en aquestes darreres setmanes hagi condicionat la decisió sobre la candidatura"

Actualitzat

Esperanza Aguirre serà l'alcaldable del Partit Popular a la ciutat de Madrid, i Cristina Cifuentes, la candidata a la comunitat autònoma, segons ha aprovat aquest divendres el Comitè Electoral Nacional del PP.

Aguirre va ser presidenta de la Comunitat de Madrid fins al setembre de 2012, moment en què va anunciar la seva retirada de la primera línia política. En els darrers mesos, havia mostrat el seu desig de ser candidata a l'alcaldia de Madrid. Per la seva banda, Cifuentes és la delegada del govern central a Madrid i, en diverses ocasions, havia dit que estava disposada a ocupar un lloc de responsabilitat si el partit l'hi demanava.

González parla de "campanya orquestrada"

D'aquesta manera, s'ha resolt la incògnita sobre el futur del president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, implicat en una polèmica per la investigació sobre el seu àtic a Estepona. González ha lamentat que una "campanya orquestrada en aquestes darreres setmanes hagi condicionat la decisió sobre la candidatura".

Bauzá i Fernández, designats candidats

El Comitè Electoral dels populars també ha aprovat aquest divendres la designació de Mercedes Fernández com a candidata a la presidència d'Astúries i José Ramón Bauzá a la de les Illes Balears. Tant Fernández com Bauzá repeteixen com a cap de llista quatre anys després.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut