Els nens i nenes van visitar aquesta setmana el plató d'"Eufòria" (CCMA)

"Eufòria" al pati: els infants juguen a ser cantants, jurat, presentadors o càmeres

El concurs de TV3 ha atrapat els més petits, que aprofiten les hores d'esbarjo per reproduir gales musicals
Agustí Forné
TEMA:
Tv3

A què juguen els nens i nenes al pati? A futbol, a bàsquet, patinen, canvien cromos, a matar bolets i, des de fa algunes setmanes, juguen a "Eufòria".

El concurs musical de TV3 ha atrapat els més petits. A molts patis de ciutats i pobles del país els alumnes reprodueixen gales d'"Eufòria". Per exemple, al col·legi Lluís Castells de Riudaura. La vuitantena d'alumnes de tots els cursos es reparteixen els papers. N'hi ha que fan dels cantants concursants o de jurat. Fins i tot n'hi ha que fan de càmeres, presentadors i periodistes en un plató ple de públic.

Un grup d'alumnes de tercer ha anat aquesta setmana a un dels assajos d'una gala d'"Eufòria". Només entrar al plató, aquests nens i nenes de 8 i 9 anys han quedat fascinats de veure i parlar amb els seus ídols.

Referents en català

Hi ha pares, com l'Àlex Hinojo, que pensen que el programa s'ha convertit en una bona oportunitat per normalitzar el català entre els petits. "Quan veníem cap a Barcelona, els nens s'han posat a jugar a youtubers i una li ha dit a l'altre que ho havien de fer en castellà, perquè el YouTube és en castellà. És canviar aquest xip i que s'adonin que en català es pot fer tot."

"Ser el referent d'aquest jovent que puja és molt maco", diu l'Edu, un dels concursants.

En aquest vídeo també podreu sentir una altra de les concursants, la Mariona: "Ja fa setmanes que em van dir que hi havia nens i nenes que jugaven al pati i no m'ho podia creure. Que vulguin ser el Lildami, el Triquell o la Mariona és molt fort":

 

ARXIVAT A:
Tv3 Televisió Música Català
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut