Timur Miroixnitxenko en el moment d'anunciar la victòria del seu país a Eurovisió

Eufòria des del búnquer: així ha retransmès Ucraïna la seva victòria a Eurovisió

El vot popular dona la victòria al grup ucraïnès amb un cant folk amb fusió de hip-hop dedicat a les mares de Mariúpol
Redacció Actualitzat
TEMA:
Ucraïna

La guerra d'Ucraïna també ha marcat Eurovisió. El vot popular ha donat la victòria al grup ucraïnès Kalush Orchestra, amb un cant folk amb fusió de hip-hop dedicat a les mares de Mariúpol.

I aquest era el moment en què el comentarista de la televisió ucraïnesa anunciava la victòria dels seus representants a Eurovisió:


El periodista ha treballat aquesta nit des d'un búnquer antibombes. No ha transcendit on estava situat l'edifici ni tan sols si era a la capital, a Kíiv.

En el vídeo es veu com Timur Miroixnitxenko s'emociona quan s'anuncia el televot, que ha atorgat més de 400 punts al país i ha certificat la victòria del grup Kalush Orchestra.

El búnquer està preparat com un petit estudi de televisió i s'han assegurat que ni tan sols una sirena antiaèria pogués molestar la retransmissió.

15 anys comentant Eurovisió

Miroixnitxenko és el comentarista oficial de la gala a Ucraïna des de fa 15 anys. No se n'ha perdut ni una i, malgrat les condicions actuals de guerra, tampoc volia fer-ho ara.

Durant l'inici de la guerra va fer de conductor per portar refugiats a la frontera, però un cop les tropes russes es van retirar de l'àrea de Kiív va tornar al seu paper de presentador de televisió.

 

ARXIVAT A:
Ucraïna Festival d'Eurovisió
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut