Dmitry Butakov, membre del grup musical Galasy ZMesta, en un concert a Minsk, Bielorússia, el 5 de desembre de 2020 (Reuters)

Eurovisió rebutja la cançó de Bielorússia per ridiculitzar els opositors a Lukaixenko

La banda Galasy ZMesta, que representa aquest any Bielorússia al festival, ha rebut amb anterioritat crítiques per l'homofòbia de les seves lletres
Redacció Actualitzat
TEMA:
Festival d'Eurovisió

Els organitzadors del Festival d'Eurovisió han rebutjat la cançó que presentava aquest any Bielorússia a concurs en considerar que intentava ridiculitzar el moviment opositor al president bielorús Aleksandr Lukaixenko.

Els organitzadors d'Eurovisió, que aquest any es fa el 18 de maig a la ciutat holandesa de Rotterdam, han manifestat via Twitter que el tema de Bielorússia danya el prestigi del festival i qüestiona el seu caràcter apolític. Per aquesta raó demanen que es canviï la lletra o que presentin una altra cançó.


La banda Galasy ZMesta, que representa aquest any Bielorússia al Festival d'Eurovisió, ha rebut crítiques per les seves lletres homòfobes.

Segons el festival, la cançó que presentava, "Ya nauchú tebyá" ("T'ensenyaré"), se'n riu de les persones que es mobilitzen i surten des de fa mesos al carrer per demanar que Lukaixenko deixi el poder i que denuncien un frau a les eleccions presidencials de l'agost passat.
 

 

 

 

ARXIVAT A:
Bielorússia Festival d'Eurovisió
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut