Antonio Díaz, el Mago Pop, s'ha emocionat amb l'ovació del públic al final de l'espectacle (CCMA)

Èxit rotund del Mago Pop en l'estrena a Broadway

L'espectacle d'Antonio Díaz s'ha convertit en el primer amb segell català que s'estrena en un gran teatre de Nova York
Redacció Actualitzat
TEMA:
Teatre

Antonio Díaz, el Mago Pop, ja és l'il·lusionista més jove i el primer europeu a estrenar el seu espectacle a Broadway. Aquest diumenge, el seu nom estava escrit en lletres grosses sobre un dels teatres amb més història de Nova York, el Barrymore. Construït el 1928, durant un segle ha vist passar les principals estrelles del món de l'espectacle al rovell de l'ou de Broadway.

"És un dia molt emocionant per a tots", deia el periodista Richard Ridge abans d'entrar a veure el que presenten com el millor mag d'Europa. "Tothom a Broadway parla d'aquest espectacle", afegeix l'actor Andrew Durand.

El cert és que l'èxit ha estat rotund. El públic ha respost entregat des del primer minut i ha acabat ovacionant un Antonio Díaz emocionat fins a les llàgrimes. "Ha estat millor del que ens havíem imaginat", diuen els responsables del teatre Barrymore, que esperen repetir l'experiència després d'aquesta setmana de funcions.

Antonio Díaz s'ha estrenat amb catifa vermella i com ho ha fet com sempre: reivindicant-se com el fill d'una família de classe treballadora de Badia del Vallès. Pots veure la crònica de l'estrena aquí:

 

ARXIVAT A:
Teatre
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut