Una jove espera que li facin el PCR EFE/Enric Fontcuberta

Fan PCR a més de 50 joves per un brot a la Sènia originat en una discoteca de Peníscola

Dos dels assitents a la festa nocturna també van participar en un torneig de pàdel a la Sénia
Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

A la Sénia estan pendents dels resultats d'una cinquantena de proves que s'han fet a joves que havien estat en contacte amb positius per coronavirus.

Els contagiats són tres persones de la mateixa població i dues més d'una de propera, la Pobla de Benifassà. El focus estaria situat a la discoteca Ébano, de Peníscola. Alguns dels joves també van participar en un torneig de pàdel a la Sénia. Els resultats se sabran entre aquest dijous i demà, divendres. Des de l'Ajuntament fan una crida a la responsabilitat dels joves.

Durant aquests dies s'ha citat 56 nois i noies de la població, que han de passar per aquestes proves. També s'ha fet una crida a les persones que van ser a la discoteca entre l'11 i el 13 de juliol. Els PCRs s'han practicat en una carpa instal·lada al costat de la Casa de Cultura del poble.

Un dels joves a qui han practicat la PCR 

També han donat positiu dos nois de la Pobla de Benifassà, a 24 quilòmetres de la Sènia. Els nois, durant el cap de setmana, van participar en un torneig de pàdel a la Sènia. Tots dos havirn estat a la festa nocturna de la discoteca de Peníscola. Diumenge van saber que eren positius de coronavirus.

A partir d'aquell moment es van activar els protocols per identificar els contactes de tots els qui havien anat a la festa i, a més a més, havien anat al torneig. L'alcalde demana als joves que siguin responsables i augmentin la prevenció. El noi que va donar positiu a la Sénia ho va fer saber als seus amics a través de les xarxes socials i ha demanat disculpes.

L'alcalde de la Sénia, José Ramon Bellaubi, ha explicat que, després de tenir coneixement dels primers positius de la discoteca de Peníscola, "les autoritats van elaborar una llista amb una vuitantena de noms, una vintena dels quals de joves valencians". L'alcalde ha volgut deixar clar que des de l'Ajuntament es té "la màxima transparència" amb aquest episodi, perquè crea "una certa alarma".

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut