Rosalía ha actuat a Nova York dins la gira "Motomami" (EFE/Sarah Yáñez-Richards)

Fans de Rosalía tallen el trànsit a Nova York per seguir ballant després d'un concert

Desenes de persones s'han posat a ballar i cantar les cançons de Rosalía al carrer, després del concert que ha ofert l'artista catalana al Radio City Music Hall
Redacció
TEMA:
Rosalía

El públic de Rosalía a Nova York no en tenia prou amb més d'una hora i mitja de concert. Volien ballar i cantar més, i ho han fet. Un cop finalitzat el concert que l'artista catalana ha fet aquest dilluns a la històrica sala Radio City Music Hall, la festa ha continuat al carrer.

Desenes de persones s'han posat a ballar i cantar les cançons de Rosalía enmig de la calçada, i han tallat en trànsit. Fins i tot amb altaveus gegants, on sonaven hits com "Bizcochito" o "Saoko", del seu últim disc, "Motomami".

Un moment que han compartit alguns usuaris a les xarxes:


"No podia cantar-la així"

Això ha passat en el segon dels dos concerts que ha fet Rosalía a Nova York, dins la seva gira "Motomami". En el primer, la nit de diumenge, l'anècdota va ser una altra.

Rosalía ha fet dos concerts a Nova York, al Radio City Hall (EFE/Sarah Yáñez-Richards)

En un moment de l'espectacle, va parar de cantar "Malamente", va marxar de l'escenari i es va dirigir al tècnic de so de la sala. Després, va tornar a sortir per començar la cançó de zero. "No podia cantar-la així", va dir.

Aquest és el moment, recollit per una espectadora a Twitter:


En tot cas, la cantant catalana ha enlluernat en la seva tornada a la ciutat que la va inspirar mentre gravava el seu àlbum "Motomami", amb un repertori on no han faltat cançons com "Despechá", "Diablo" o "Chicken Teriyaki".

ARXIVAT A:
Rosalía Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut