Forcadell s'abraça amb la seva predecessora, Núria de Gispert, després del ple de constitució del Parlament (EFE) (EFE)

Forcadell comunica al rei, Mas, Posada i García-Escudero la constitució del Parlament

Els pròxims dies, una de les tasques de Forcadell serà reunir-se amb els representants dels grups amb presència a la cambra, amb l'objectiu de sondejar quin nom té més suports per aspirar a la presidència de la Generalitat
Actualitzat

La flamant presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ja ha enviat la carta preceptiva comunicant la constitució de la cambra al rei Felip VI; el president del Congrés dels Diputats, Jesús Posada; el del Senat, Pío García-Escudero; i el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas.

D'acord amb la normativa vigent, un cop celebrada la sessió constitutiva, la persona que ostenta la presidència del Parlament ha de comunicar-ho per escrit al monarca, el president de la Generalitat en funcions i els presidents del Congrés i el Senat.

Forcadell ha estat escollida presidenta del Parlament aquest dilluns al matí, amb 77 vots a favor, els 62 de Junts pel Sí, els deu de la CUP i cinc del grup de Catalunya Sí que es Pot. En els propers dies, una de les seves tasques serà reunir-se amb els representants dels grups amb presència al Parlament, amb l'objectiu de sondejar quin nom compta amb més suports per poder aspirar a la presidència de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut