Forcadell: "Només si ets independentista mereixes ser querellat"

Joan Josep Nuet, el diputat de CSQP exclòs de la querella de la fiscalia, replica que "no estava despistat", i alerta que "els demòcrates remem en la mateixa direcció"
Redacció Actualitzat

"Hi ha una doble vara de mesurar per valorar els mateixos fets: només si ets independentista mereixes ser querellat. Havent fet exactament el mateix." Aquesta ha estat la reacció de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a la segona querella que la fiscalia ha presentat contra ella i altres membres de la mesa per haver incomplert la suspensió del TC sobre el referèndum.

Forcadell ha donat les gràcies, irònicament, a la fiscalia per haver deixat al marge de la querella el secretari Joan Josep Nuet, de Catalunya Sí Que Es Pot.

 

"Donem les gràcies a la fiscalia perquè deixen per escrit el que estem dient des que van començar els processos judicials. Que són processos polítics, que es basen en criteris polítics."

 

 

Forcadell ha comparegut acompanyada dels membres de la mesa contra els quals també s'adreça la querella i també de Nuet, que ha advertit que la querella vol "dividir els demòcrates", i ha anunciat que continuarà treballant amb els seus companys per defensar la convocatòria d'un referèndum:

"No estava despistat, sabia perfectament el que feia. No aconseguiran dividir els demòcrates que estem pel dret a decidir i perquè es faci un referèndum efectiu a Catalunya. Els demòcrates viatgem amb el mateix vaixell i remem en la mateixa direcció."

El vicepresident primer de la mesa, Lluís Corominas, ha destacat que la querella evidencia que es fa "per com pensem alguns", i ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que "s'ho miri bé" a l'hora de decidir si accepta a tràmit o no una querella "ideològica".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut