Emotiu homenatge dels treballadors del Parlament a Carme Forcadell

"M'heu emocionat, però us demano que "aneu a treballar com sempre heu fet, amb professionalitat, i sempre orgullosos d'aquest país que tenim", els ha dit
Actualitzat
TEMA:
Article 155
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha rebut una forta ovació del personal de la cambra aquest matí. 

Els treballadors l'esperaven a l'entrada i l'han aplaudit llargament mentre ella s'abraçava, emocionada, amb molts d'ells.

Forcadell els ha adreçat unes paraules d'agraÏment i ha els demanat que continuïn "treballant per fer aquest país millor":

"M'heu emocionat, però us demano que "aneu a treballar com sempre heu fet, amb professionalitat, i sempre orgullosos d'aquest país que tenim."

Poca estona després, ha agraït el gest a Twitter:

L'homenatge arriba l'endemà que la presidenta de la cambra i cinc membres de la mesa es traslladessin a Madrid per declarar al Suprem acusats dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació. 

El jutge del Suprem en va ajornar la declaració a petició de les defenses, que han demanat més temps per preparar-se. Així, no serà fins dijous que ve que hi hauran de tornar. Mentrestant, han d'estar localitzables. 

Els mateixos delictes s'imputen als membres del govern Puigdemont, una causa que es porta a l'Audiència Nacional perquè no són aforats. Recordem que en aquest cas la jutge ha dictat presó preventiva per als que van declarar.

ARXIVAT A:
Article 155 Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut