García-Castellón demana localitzar Wagensberg a la Guàrdia Civil i les autoritats suïsses

L'investiga per terrorisme arran del cas Tsunami Democràtic, i el diputat d'ERC va anar fa setmanes a Suïssa per preparar la seva defensa

RedaccióActualitzat

El magistrat de l'Audiència Nacional Manuel García-Castellón ha ordenat aquest dilluns a la Guàrdia Civil i a Suïssa que localitzin el diputat d'ERC al Parlament Ruben Wagensberg, que també és secretari de la mesa.

El jutge ho fa en el marc del cas Tsunami Democràtic, en considerar que Wagensberg seria un dels cervells de l'organització i per aquest motiu l'investiga per terrorisme.

García-Castellón ha fet aquest pas endavant l'endemà que se sabés que la Fiscalia del Tribunal Suprem considera que el jutge està cometent "contradiccions flagrants" en aquest cas.

També que no hi ha prou indicis per investigar Carles Puigdemont i Marta Rovira per terrorisme en el marc del cas Tsunami.

La setmana passada, després que un mitjà digital de Madrid ho revelés, Wagensberg va explicar que es trobava a Suïssa des de Nadal preparant la seva defensa.

També que la investigació de què estava sent objecte per part de García-Castellón li havia provocat atacs d'angoixa i que per això estava de baixa.

ARXIVAT A:
Tsunami Democràtic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut