Graven un gos a dalt de tot de les piràmides de Guiza, a Egipte: "Perseguia els ocells"

Un grup de persones en parapent va captar el gos a la part de dalt de la piràmide de Kefren, al complex funerari de Guiza, al Caire
Redacció Actualitzat
TEMA:
Egipte

Poder veure les tres piràmides més famoses del món des del cel és una experiència única. Però aquesta setmana s'hi ha afegit una imatge insòlita: un gos a dalt de tot d'una de les meravelles del món.

La imatge l'ha captat un grup de persones que anaven en parapent i que estaven filmant el trajecte.

En el vídeo es pot veure com un gos de carrer de color blanquinós corre pel cim de la piràmide de Kefren.

El gos és similar a molts dels que hi ha entorn de les piràmides i en algunes zones del Caire.

Les imatges les ha compartit Marshal Mosher, un parapentista dels Estats Units que comparteix molts continguts de vols amb parapent a les xarxes i que ja ha sobrevolat les piràmides en altres ocasions:

@marshallmosher This dog is living his best life, chasing birds on top of the Great Pyramids of Giza! ? #pyramids ? original sound - Motivational Videos


El vídeo el van captar a la sortida del sol. El gos havia escalat els 134 graons que té la segona piràmide construïda al complex de Guiza, que fa uns 136 metres d'alçada. Segons Mosher hi havia pujat perseguint ocells.

Va poder baixar el gos? En un segon vídeo compartit a la xarxa, el parapentista aclareix que sí. Sense cap mena de problema, l'animal va desfer el camí, tal com va poder captar un altre company aficionat als vols:

@marshallmosher

The dog on the pyramids came back down! It was wild to see a dog all the way on the top while paragliding over top at the annual SkyOne Egypt Gate 6 event! Who wants to join next year and see if we can find more dogs on top!

? Way down We Go - KALEO

 

ARXIVAT A:
Egipte
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut