Un home reclama un premi milionari a la casa d'apostes esportives (iStock)

Guanya 1,3 milions d'euros i la web d'apostes li anul·la el premi adduint una avaria

Els Mossos han conclòs que hi ha indicis que la companyia Betway "ha pogut actuar malintencionadament" després que l'home encertés el resultat de 18 partits

Redacció/AgènciesActualitzat

Investiguen una casa d'apostes esportives que hauria anul·lat un premi d'1,3 milions d'euros a un home que hauria encertat el resultat de 18 partits el 4 de novembre passat.

La Unitat d'Estafes i Mitjans de Pagament dels Mossos d'Esquadra conclou que la casa d'apostes Betway "ha pogut actuar malintencionadament" perquè no va pagar els premis al denunciant.

A l'atestat, els policies apunten que es va "modificar informàticament l'estat d'aquestes apostes transformant el resultat de 'guanyada' a 'anul·lada'".

L'home reclama en la denúncia que, una vegada finalitzada l'aposta que havia fet, va poder comprovar com en el saldo del seu compte a l'aplicació hi apareixia una xifra milionària de diners. És per això que va decidir fer una captura de pantalla per compartir la notícia amb el seu cercle més proper.

No obstant això, minuts després, va comprovar com el saldo havia baixat i com l'aposta havia passat d'estar catalogada com a "guanyada" a fer-ho com a "anul·lada".

A més, el mateix dia també va guanyar altres apostes: una de més de 10.000 euros, que també va ser anul·lada, i altres amb un import considerablement inferior que sí que va cobrar.

En primera instància es va posar en contacte amb l'empresa, però no va obtenir cap resposta. És per això que va decidir denunciar els fets.


L'empresa ho atribueix a una avaria

La resposta de la web d'apostes a la policia va ser clara: van patir una "avaria que va fer que diversos productes d'apostes en línia es mostressin al servidor amb una quota incorrecta, línia o hàndicap".

Una situació que va provocar que "nombrosos jugadors poguessin accedir a preus incorrectes i fer apostes fora de temps i a resultats erronis i, fins i tot, que es coneixien per endavant". I això va obligar-los a "suspendre temporalment part dels seus serveis de joc".

Ara el jutjat número 4 d'Igualada ha obert les diligències pertinents i haurà de determinar exactament què va passar.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraJoc i apostes
Anar al contingut