Cartell de la segona edició del festival Embarca't
Cartell de la segona edició del festival Embarca't

Guissona acull el 2n Embarca't, el festival familiar itinerant de "km0" de la Segarra

Actualitzat

ACN Guissona - Guissona (Segarra) acollirà el pròxim 14 de setembre la segona edició del Festival Embarca't, un festival familiar multidisciplinari de la Segarra amb la música com a eix principal adreçat a infants de 2 a 12 anys. Es tracta d'una proposta itinerant, -la primera edició es va fer l'any passat a Cervera- que espera atraure un miler de persones. Els caps de cartell d'aquesta segona edició són els grups Reggae per Xics i Versions per Xics, a més de l'animació de la companyia cerverina Fadunito. També hi haurà inflables i tallers. Els organitzadors, de l'empresa OA2 Produccions i l'Ajuntament de Guissona, destaquen que és un festival "km0" que neix de la manca de propostes d'aquest àmbit a la comarca de la Segarra.

La falta de propostes adreçades al públic familiar a la comarca de la Segarra va portar l'empresa OA2 Produccions a crear l'Embarca't. La primera edició es va fer l'any 2023 a Cervera i va aplegar un miler de públic. Enguany, el certamen viatja a Guissona, el segon municipi amb més població de la comarca, i la voluntat dels organitzadors és que el festival sigui itinerant i passi per diverses localitats de la Segarra.

La presentació de la segona edició del festival s'ha fet aquest dimarts a Guissona, amb la participació de la regidora de Cultura de Guissona, Agnès Pla, i Gerard Cortadellas i Iban Orobitg d'OA2 Produccions.

El festival es celebrarà el dissabte 14 de setembre a partir de les 16 hores a la zona esportiva de Guissona. L'eix principal serà la música amb les actuacions del grup Reggae per Xics i Versions per Xics. També hi haurà animació amb la companyia de teatre de carrer Fadunito, a més d'inflables i tallers.

El codirector d'OA2 Produccions, Iban Orobitg, ha destacat que es tracta d'un festival "km0" ja que involucra en bona part empreses i companyies de la Segarra, com són el grup Versions per Xics, la companyia Fadunito i l'empresa encarregada dels tallers, a més dels propis organitzadors.

El festival espera atraure en aquesta segona edició entre 800 i 1.000 persones i les entrades ja estan a la venda. Es poden comparar en diferents trams, que van dels 10 als 15 euros, i ja se n'han venut més de 300.

Anar al contingut