Harry Potter i el llegat maleït
Portades d'un dels llibres de la sèrie de Harry Potter

Harry Potter tindrà una sèrie: un vídeo promocional ho confirma

Ho va avançar fa una setmana la premsa especialitzada i ara la plataforma HBO Max ho ha anunciat, però sense donar-ne detalls

RedaccióActualitzat

La plataforma HBO Max ha confirmat que emetrà una sèrie sobre Harry Potter: ho ha fet amb un vídeo promocional on l'anuncia, però sense donar-ne més detalls, ni tan sols quan es penjarà.

En tot cas, fa oficial el que ja es va filtrar la setmana passada sobre aquesta nova adaptació dels llibres del popular mag creat per l'escriptora britànica J. K. Rowling.

El vídeo promocional es limita a ensenyar com tot d'espelmes formen el nom del protagonista, en el que és també el logotip de la franquícia:

"La teva carta de Hogwarts és aquí: Max ha encarregat la primera sèrie de televisió amb les històries de Harry Potter, que serà una adaptació fidel dels mítics llibres."

 

Possiblement durarà 10 temporades

En les filtracions de la setmana passada la premsa especialitzada va explicar detalls sobre la sèrie, per exemple, que dedicarà almenys una temporada sencera a cadascun dels llibres de la saga.

És a dir que hi hauria un mínim de 7 temporades, tot i que també s'ha afirmat que poden arribar a ser 10 i, segons s'assegura, serà una adaptació molt fidel a l'univers de Harry Potter que descriuen i relaten els llibres.

Després de fer-se públic el vídeo, l'autora, l'escriptora J. K. Rowling, ha explicat que serà productora executiva de la nova sèrie i ha mostrat moltes ganes de fer-la:

"Estic desitjant formar part d'aquesta nova adaptació, que permetrà un grau de profunditat i de detall que només pot oferir una sèrie de televisió de llarga durada."

A les xarxes socials la notícia s'ha rebut amb entusiasme entre els seus fans tot i que molts admeten que tenen els personatges massa identificats amb els actors de la saga cinematogràfica i que els costarà adaptar-se a un nou repartiment.

Altres s'han mostrat contraris per aquest mateix motiu, i consideren que no cal fer-ne una nova versió.

 

- "M'encanta Harry Potter, vaig créixer amb les pel·lícules, però no li veig la gràcia, vull dir que si vull tornar a veure'ls, els miro en blue ray."

 

"Les pel·lícules de Harry Potter mai envelliran per a la meva generació, defineixen la nostra infància. Tot i que estic obert a veure una sèrie de televisió feta per a aquesta generació, amb aventures cinematogràfiques més profundes i avançades. Crec que serà interessant veure què fan - Em reservaré el judici."

 

"Aquesta sèrie de Harry Potter a HBO m'ha estressat! Perquè? No ho hem demanat, això! Les pel·lícules antigues són molt bones, les torno a mirar un parell de cops a l'any, ho espatllaran tot! Un dels personatges principals serà negre o gai o tot alhora!"

 

 

 

ARXIVAT A:
Sèries
Anar al contingut