Aquest dimarts es va trobar el cos sense vida d'un nadó a la platja Costa Daurada de Roda de Berà (ACN)
El cos sense vida es va trobar a la platja Costa Daurada de Roda de Berà (ACN)

Identifiquen qui era la nena de 8 mesos trobada morta en una platja de Roda de Berà

S'ha confirmat que la menor viatjava amb el seu pare i la seva mare en una pastera que va naufragar intentant arribar a les Balears

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ja ha aconseguit identificar qui era la nena, menor d'un any, que va aparèixer morta a la platja de Roda de Berà, al Tarragonès, l'11 de juliol.

El cos policial ha pogut confirmar que es tracta d'una nena de 8 mesos que viatjava en una pastera amb els seus pares i que va naufragar el 6 d'abril del 2023, quan viatjava d'Algèria a les illes Balears.

En l'embarcació hi viatjaven 15 persones, i totes van morir en el naufragi. Amb el cos d'aquest nadó, ja són vuit els cossos que s'han pogut recuperar. El cadàver de la mare de la nena va aparèixer a Eivissa i el cos del pare el van trobar a la costa d'Alacant. Encara hi ha set persones desaparegudes del seu naufragi.

La identificació s'ha pogut fer després de les anàlisis de les mostres enviades per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Tarragona, que és l'encarregada de la investigació.

Un cop es va obtenir el perfil genètic del cos, la unitat de criminalística va confrontar-lo amb les bases de dades i hi va haver una coincidència, per relació familiar, amb una dona identificada, de la qual es va recuperar el cadàver el 6 d'abril del 2023 a la costa de les Balears.

En un primer moment, es va consultar la base de dades de persones desaparegudes, però no s'hi va detectar cap cas compatible amb les restes trobades.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut