Pablo Iglesias, secretari general de Podem, a l'arribada al consell ciutadà de la formació (EFE)

Iglesias atribueix a la falta de lideratge els "molt decebedors" resultats de Podem

"Som especialistes a tenir un nom diferent a cada territori", Iglesias es lamenta de la poca implantació territorial de la marca Podem
Redacció Actualitzat
TEMA:
Pablo Iglesias

Pablo Iglesias creu que les diferents marques que engloba Podem arreu del territori els ha perjudicat electoralment i és una de les causes dels "molt decebedors" resultats de la formació.

"Som especialistes a tenir un nom diferent a cada territori", ha lamentat Iglesias. I ha ironitzat amb el fet que abans de cada acte electoral havia de preguntar als seus: "Companys, com ens diem aquí?"

Podem ha reunit aquest dissabte el seu consell ciutadà per consensuar la forma d'afrontar les negociacions i els contactes amb el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. La reunió del màxim òrgan de direcció del partit entre assemblees també ha servit per analitzar els motius de la pèrdua de vots de Podem en els darrers comicis.

El secretari general de la formació, Pablo Iglesias, ha qualificat de "molt dolents i molt decebedors" els resultats obtinguts en les eleccions municipals, autonòmiques i europees. Per Iglesias, la falta de lideratges clars i les dificultats per ser un referent territorial han jugat un "rol important" en la desfeta electoral. Per aquest motiu, Iglesias ha fixat el desplegament territorial de Podem com la gran tasca pendent de la pròxima legislatura.

Alberto Rodríguez, secretari d'Organització

La reunió també ha servit per oficialitzar el relleu al capdavant de la Secretaria d'Organització, que fins ara ocupava Pablo Echenique. A partir d'avui el nou secretari d'Organització, Alberto Rodríguez, té com a principal encàrrec el desplegament territorial de la marca Podem.

Pablo Iglesias ha fet una menció especial als casos de Cadis i Barcelona i ha avalat els bons resultats obtinguts per José María González, "Kichi", a Cadis i els d'Ada Colau a Barcelona.

Aquesta setmana, Pablo Iglesias i Pablo Echenique han fet broma a Twitter de com ha estat la destitució del secretari d'Organització. Iglesias ha fet un mem dels dibuixos de Heidi que s'ha fet viral a les xarxes:

 

ARXIVAT A:
Pablo Iglesias Unides Podem Eleccions autonòmiques 26M Eleccions europees 26M Eleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut