Un accident mortal entre Llinars i Riells ha obligat a aturar l'alta velocitat ferroviària entre Barcelona i Girona (ACN/Aina Martí)

Restablert el servei d'alta velocitat entre Girona i Barcelona després de 3 hores d'interrupció

Un comboi d'Euromed ha atropellat mortalment una persona entre Llinars i Riells, en un punt en què no està autoritzat el pas
Redacció Actualitzat
TEMA:
Renfe

La circulació de trens d'alta velocitat entre Girona i Barcelona s'ha restablert a quarts de tres de la tarda després que aquest matí de divendres s'hagués d'interrompre en tots dos sentits per un atropellament.


L'incident s'ha produït a les 11.20 entre Llinars del Vallès i Riells i Viabrea (Vallès Oriental). De moment, no hi ha previsió per restablir el servei perquè els Mossos d'Esquadra encara no ho han autoritzat.

Segons ha informat Adif, el pas de combois s'ha hagut d'aturar després que un Euromed que viatjava de Figueres a Alacant hagi atropellat mortalment una persona "en un punt no autoritzat de pas entre Llinars i Riells". Personal de manteniment ha confirmat que la víctima de l'atropellament era una persona.


Dos trens aturats a Girona i dos serveis suprimits

A causa de l'incident, hi ha dos trens aturats a Girona: el que sortida de Figueres a les 11.35 h en direcció a l'estació de Sants de Barcelona i el que sortia a les 11.36 h de Marsella amb destí final Madrid-Atocha. Els usuaris d'aquests dos serveis d'Avant han pogut viatjar amb trens regionals.

A més a més, s'han suprimit dos trens, el que viatjava de Madrid a Figueres, que sortia de Barcelona a les 12.30 h, i el que anava de Figueres a Barcelona, que sortia a les 13.10 h.

Renfe està derivant els viatgers d'alta velocitat als trens de les línies R11 i RG1 des de les estacions de Girona i Barcelona-Sants.

ARXIVAT A:
Renfe
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut