La comissaria de la Policia Nacional a Benidorm (Europa Press)

Investiguen com a crim masclista la mort d'una dona de 22 anys a Benidorm

Se n'ha detingut la parella, un home de la mateixa edat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

La policia espanyola ha detingut a Benidorm, a la Marina Baixa, un home de 22 anys com a possible autor de la mort de la seva parella, una dona de la mateixa edat, en un cas que s'investiga com a crim masclista.

Els fets haurien passat després d'una forta discussió, aquesta matinada, entre tots dos al seu domicili. Posteriorment, la noia s'ha precipitat al buit des d'un sisè pis.

Si es confirma, seria el tercer crim masclista de les últimes hores, després de l'assassinat -aquesta nit passada- d'una noia de 20 anys a Madrid, apunyalada per l'exparella de la seva mare. Hores abans, a Toledo, una dona embarassada de 32 anys també ha estat assassinada per la seva exparella.

El Ministeri de l'Interior sospita que pot ser un altre crim masclista

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha comparegut d'urgència aquest dijous. Marlaska ha ordenat intensificar la protecció de les víctimes i ha dit que acabar amb el terrorisme masclista és un "objectiu de país".

 

On es pot demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut