L'home es va llençar pel balcó mentre la dona es va trobar morta al pis (ACN)a es va trobar morta al pis (ACN)

Investiguen la mort d'una menor a Reus en un presumpte cas de violència masclista

Els Mossos han anat a l'habitatge alertats perquè un noi s'havia precipitat pel balcó. La noia tenia 17 anys i el noi 19
Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una noia, menor d'edat, amb signes de violència a Reus. El pressumpte autor de la mort, un noi de 19 anys, s'hauria suicidat llençant-se pel balcó. 

Veïns de Reus han protestat aquest dijous al migdia per l'homicidi de la noia. S'ha una concentració silenciosa a la plaça del Mercadal per condemnar el que tot apunta que és el primer crim per violència masclista de l'any a Catalunya

L'Ajuntament de Reus decretat una jornada de dol. 

 

"Des de l'ajuntament treballem per atendre les dones i les famílies que pateixen aquesta dura realitat. I també per prevenir les actituts violèntes i desterrar-les."

 

Concentració silenciosa de rebuig per l'homicidi de la noia de 17 anys, a la plaça Mercadal de Reus.

L'acte ha estat encapçalat per alumnes de l'institut Salvador Vilaseca de Reus, on la noia havia estudiat. La directora del centre ha llegit un comunicat de condemna a la violència de gènere.

"La Kelly sempre serà una exalumna, una companya i una amiga, però des d'avui també és una víctima de la violència masclista"

 

Assassinat i suïcidi

A les dues del migdia d'aquest dijous, els Mossos s'han desplaçat al lloc dels fets per l'avís que un home s'havia precipitat pel balcó del cinquè pis d'un habitatge de la capital del Baix Camp. Es tractava d'un noi que ha estat traslladat a l'hospital Joan XIII de Tarragona, on ha mort poques hores després.

 

L'home va ser traslladat a l'hospital Joan XIII de Tarragona on va morir més tard.

 

Quan els agents han entrat al pis des d'on s'havia precipitat l'home, han trobat el cadàver de la noia, que s'ha confirmat que tenia 17 anys. El noi en tenia 19.

 

 

S'està investigant quina relació mantenia amb la víctima. Malgrat que totes les línies d'investigació estan obertes, els indicis apunten a un crim per violència masclista.


 

El telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista és el 900 900 120.

 

Dol a Reus

L'ajunatment de Reus ha decretat un dia de dol per l'assassinat de la noia. La noticia ha estat una commoció a la ciutat i a l'Institut Salvador Vilseca on estudiava.

 

 

Molts dels seus companys han participat en la concentració silenciosa que s'ha fet a la plaça Mercadal amb pancartes de record per la noia.

A l'institut alguns del seus companys de classes han estat atesos per psicòlegs per ajudar-los a assumir la notícia.
Altres municipis s'han sumat a les mostres de rebuig com, l'ajuntament de Tarragona que també ha dedicat un minut de silencien record de la menor.

 

Minut de silenci a l'Ajuntament de Tarragona per l'assasinat de la menor a Reus.

 

Aquesta seria la primera dona morta a Catalunya aquest 2019 víctima de violència masclista. A Espanya ja en són 6 des de principis d'any, i 981 des que se'n van iniciar els registres oficials, el 2003.

ARXIVAT A:
Violència masclista Menors
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut