Investiguen un jove de 28 anys per agressió sexual a una menor de 15 que es va treure la vida per Cap d'Any a Fondarella

ACN Fondarella - Un jove de 28 anys de Fondarella (Pla d'Urgell) està sent investigat per una suposada agressió sexual a una menor de 15 que es va treure la vida la nit de Cap d'Any a la mateixa localitat. Fonts judicials han explicat a l'ACN que el noi està citat a declarar al jutjat d'Instrucció número 4 de Lleida el pròxim 4 d'octubre. Sembla ser que l'investigat i la menor mantenien una relació des de feia uns mesos. Els fets de la passada nit de Cap d'Any van causar una gran commoció al poble i al conjunt de la comarca ja que la noia era molt coneguda.

(S'actualitza la notícia amb informació del TSJC)

El TSJC ha informat després de saber-se de la investigació que el jutjat d'instrucció número 4 de Lleida té obertes les diligències prèvies per suposat delicte d'agressió sexual i que aquestes diligències són conseqüència d'una deducció del testimoni del jutjat d'instrucció 2 de Lleida, a qui va correspondre la investigació de la mort de la menor. En la investigació d'aquest fet, el jutjat va tenir coneixement que la menor podria haver tingut relacions íntimes amb un adult. La deducció de testimoni s'envia a repartiment i al juliol es va convertir en la causa que des de llavors investiga instrucció 4. En aquest moment, l'home està en la situació d'investigat per suposada agressió sexual.

Anar al contingut