Durant l'escorcoll d'un cotxe es van localitzar 17 bossetes amb droga (Mossos d'Esquadra)

Iogurts amb heroïna: cau una banda que venia droga des d'un supermercat de la Jonquera

Hi ha quatre detinguts per introduir i traficar amb heroïna, cocaïna i haixix a diferents poblacions de l'Alt Empordà
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

500 grams d'heroïna en bosses ocultes dins de pots de iogurt. És el que es van trobar els Mossos d'Esquadra quan van registrar un cotxe a la Jonquera al maig. Ara la policia ha desarticulat el grup criminal, que traficava amb droga des d'un supermercat de la mateixa localitat de l'Alt Empordà.

Hi ha quatre detinguts --tenen entre 38 i 60 anys-- acusats de reunir la droga, guardar-la a diferents domicilis i llavors revendre-la a particulars o a altres traficants a petita escala.

La investigació va començar al març quan es va detectar l'arribada d'heroïna a la Jonquera i a altres poblacions de l'Alt Empordà per abastir tant d'aquesta droga com de cocaïna i haixix els compradors provinents de França.

L'equip format pels Mossos i la Vigilància Duanera de Girona va concloure que els investigats sospitaven que la policia els anava al darrere, i per això van precipitar l'operatiu per detenir-los.

Així, el 3 d'octubre van detenir quatre persones i van fer set entrades als domicilis dels investigats a la Jonquera, Figueres i Cabanes. Van trobar 900 grams d'heroïna, uns quatre quilos de cocaïna, en pols i en roca, més d'un quilo d'haixix i substància de tall.

També van intervenir 277.000 euros en efectiu i una arma de foc curta amb 32 projectils. La droga intervinguda tindria un valor de 428.000 euros al mercat il·lícit.

Els detinguts, que han passat a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Figueres, sumen 14 antecedents policials per delictes contra el patrimoni i la salut pública. Ara també se'ls atribueixen delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i tinença il·lícita d'armes.

La investigació continua oberta i no es descarten altres detencions relacionades amb altres traficants a petita escala, a qui l'organització criminal els subministrava el material.

 

ARXIVAT A:
Drogues Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut