Shani Louk, en una imatge de les xarxes socials

Israel confirma la mort de l'ostatge alemanya que Hamas va exhibir sobre una camioneta

El ministeri israelià d'Exteriors assegura que la noia, segrestada al festival de música Nova, va ser torturada
Actualitzat
TEMA:
Hamas

El Ministeri d'Exteriors d'Israel ha confirmat la mort a mans de Hamas de la jove germanoisraeliana de 23 anys Shani Louk, a qui els milicians van segrestar durant l'atac al festival de música que es feia a prop de la frontera amb la Franja de Gaza el 7 d'octubre.

Els milicians van exhibir el cos gairebé despullat de Louk sobre la part del darrere d'una pickup, unes imatges que van circular per les xarxes socials.

"Estem devastats en compartir que el cos de la germanoisraeliana Shani Louk ha estat trobat i identificat", ha dit el Ministeri d'Exteriors d'Israel a través de la xarxa social X. El Ministeri assegura que la noia va ser "torturada" i va experimentar "horrors insondables".

Mentrestant, un portaveu ha concretat a l'agència EFE que el que s'ha trobat és una part del cos de la jove, i que això confirma la seva mort. L'agència alemanya de notícies DPA concreta que es tracta d'una estella d'un os del crani.


Qui era Shani Louk?

Shani Louk era una noia de 23 anys molt activa a les xarxes socials, que va ser segrestada per Hamas el 7 d'octubre al festival de música Nova, prop de la Franja de Gaza. En aquest festival de música trance, Hamas va matar 260 assistents i va endur-se diversos ostatges.

Després de l'assalt, milicians de Hamas van exhibir el seu cos immòbil sobre un vehicle tipus pickup, uns vídeos que van circular per les xarxes socials.

Dies després, la seva mare va penjar un vídeo a les xarxes en què assegurava que la seva filla estava greument ferida però encara era viva i que es trobava en un hospital de Gaza. Com que Louk tenia doble nacionalitat, alemanya i israeliana, la mare urgia el govern alemany a fer d'intermediari per alliberar la noia.

En una entrevista a l'emissora alemanya RTL, la mare de Louk ha afirmat ara que, arran de la troballa d'una estella de l'os del crani, treballen amb la hipòtesi que Louk morís d'un tret al cap.


Ricarda Louk i Shani Louk, mare i filla

La fiscalia general de l'Estat d'Alemanya va obrir el 10 d'octubre diligències contra membres desconeguts de Hamas en relació amb el segrest i assassinats de ciutadans alemanys durant l'atac al sud d'Israel.

Els atacs de Hamas contra Israel del 7 d'octubre van provocar gairebé 1.400 morts.

 

ARXIVAT A:
Hamas Israel Guerra a Gaza
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut