La porta de l'hospital de Codogno amb l'avís de les emergències tancades (REUTERS / Flavio Lo Scalzo)

Itàlia: les altes mèdiques superen per primer cop les defuncions per coronavirus

La progressió dels contagis també ha disminuït, un primer signe de desacceleració de la propagació de la malaltia
Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

A Itàlia, el segon país més afectat després de la Xina, tot i la jornada dramàtica d'aquest dilluns, en què es va arribar a un màxim de víctimes mortals, per primera vegada el nombre d'altes mèdiques supera el de morts. També a la Llombardia els contagis mostren símptomes de desacceleració.

Itàlia, focus de l'epidèmia del coronavius a Europa, sembla que aconsegueix, com a mínim durant les últimes 24 hores, alentir l'expansió de la malaltia.

Les últimes estadístiques, que comparen xifres de diumenge i dilluns, indiquen que la situació millora. Els contagiats i les víctimes mortals disminueixen de diumenge a dilluns respecte al dia anterior i el nombre de curats augmenta. En concret, els contagis baixen dels 2.853 als 2.470 en només un dia.
Pel que fa a les víctimes mortals també hi ha una tendència a la baixa, hi ha gairebé 20 víctimes mortals menys. Passen de 368 a 349. I respecte a les persones que superen el Covid-19 en un dia han passat de 369 a 414. 45 persones han superat la malaltia en un dia.

Unes dades positives que confirmen un creixement constant però no exponencial. Un primer signe de fre a la propagació de la malaltia.

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut Itàlia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut