Mor el metge italià que atenia pacients de coronavirus sense guants perquè no n'hi havia
La porta de l'hospital de Codogno amb l'avís de les emergències tancades (REUTERS / Flavio Lo Scalzo)

Itàlia: les altes mèdiques superen per primer cop les defuncions per coronavirus

La progressió dels contagis també ha disminuït, un primer signe de desacceleració de la propagació de la malaltia

Actualitzat

A Itàlia, el segon país més afectat després de la Xina, tot i la jornada dramàtica d'aquest dilluns, en què es va arribar a un màxim de víctimes mortals, per primera vegada el nombre d'altes mèdiques supera el de morts. També a la Llombardia els contagis mostren símptomes de desacceleració.

Itàlia, focus de l'epidèmia del coronavius a Europa, sembla que aconsegueix, com a mínim durant les últimes 24 hores, alentir l'expansió de la malaltia.

Les últimes estadístiques, que comparen xifres de diumenge i dilluns, indiquen que la situació millora. Els contagiats i les víctimes mortals disminueixen de diumenge a dilluns respecte al dia anterior i el nombre de curats augmenta. En concret, els contagis baixen dels 2.853 als 2.470 en només un dia.
Pel que fa a les víctimes mortals també hi ha una tendència a la baixa, hi ha gairebé 20 víctimes mortals menys. Passen de 368 a 349. I respecte a les persones que superen el Covid-19 en un dia han passat de 369 a 414. 45 persones han superat la malaltia en un dia.

Unes dades positives que confirmen un creixement constant però no exponencial. Un primer signe de fre a la propagació de la malaltia.

ARXIVAT A:
Coronavirus SalutItàlia
Anar al contingut