Els vuit candidats de les principals forces polítiques d'aquest 14F, aquest dissabte davant de l'Hospital del Mar de Barcelona

Les tres fotografies de família dels candidats, una sense Vox

Els aspirants a la presidència de la Generalitat passen la jornada de reflexió dinant en família o amb els amics, i passejant el gos o mirant pel·lícules
Redacció Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

Els caps de llista de les principals forces polítiques que es presenten a les eleccions del 14F s'han fet aquest dissabte al matí les tradicionals fotografies per a les portades dels diaris d'aquest diumenge.

En dues de les fotografies, la que EFE ha fet davant del Parlament de Catalunya, i la de La Vanguardia, que els ha situat a l'Estadi Olímpic, hi han estat els nou candidats, també el de Vox, Ignacio Garriga.

En la tercera que s'ha fet, convocada pel diari El País, en canvi, no se li ha inclòs, de manera que només hi eren els altres vuit candidats: Laura Borràs, Pere Aragonès, Salvador Illa, Jéssica Albiach, Alejandro Fernández, Dolors Sabater, Carlos Carrizosa i Àngels Chacón.

Després de les fotografies, fetes amb força distància interpersonal per evitar contagis, els candidats a president dedicaran la resta del dia a descansar, després d'una campanya atípica per les restriccions de la pandèmia, però tan intensa com les normals.

Els nou candidats de les principals forces polítiques aquest dissabte a l'Estadi Olímpic de Barcelona

El dissabte dels candidats

La majoria ha dit que passaran el dia a casa en família, com és el cas de Pere Aragonès, d'ERC, que dinarà calçots collits pel seu pare, o de Jéssica Albiach, d'En Comú Podem, que dinarà arròs al forn amb els seus amics.

Alejandro Fernández, del PP, té previst passar la tarda mirant una pel·lícula amb la dona i les filles, i Carlos Carrizosa, de Ciutadans, passejarà per la Barceloneta i dinarà fora de casa.

Àngels Chacón, del PDeCAT, sortirà a passejar el gos per la seva ciutat, Igualada, i Salvador Illa, del PSC, es quedarà a casa, a la Roca del Vallès, amb la família, igual que Laura Borràs, de Junts.

La que té prevista més activitat és Dolors Sabater, candidata de la CUP-G, que visitarà una cooperativa de verdura ecològica i passejarà per la Serralada de Marina, entre altres activitats.

Els candidats a president de les principals formacions polítiques aquest dissabte davant del Parlament de Catalunya (EFE)
ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut