Josep Oliu demana estabilitat institucional i seguretat jurídica

La CECOT ofereix un vot de confiança i màxima col·laboració al futur govern de Carles Puigdemont
Redacció Actualitzat

Des del món empresarial ja hi ha hagut algunes reaccions després de la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha reclamat un esforç als polítics perquè garanteixin l'estabilitat institucional tant a Catalunya com a Espanya:

"Demano a tots que facin el favor de fer un esforç perquè hi hagi estabilitat institucional i seguretat jurídica en aquest país. Nosaltres som una empresa que avui transcendeix del marc nacional català. La marca, les oficines, els domicilis, els centres corporatius, tot això forma part de la nostra estratègia empresarial, no té res a veure amb la política. Farem el que creguem convenient."

També s'hi ha pronunciat el president de la patronal vallesana CECOT, Antoni Abad, que ofereix màxima col·laboració al nou govern:

"Necessitàvem tenir govern com més aviat millor. Això ha tardat moltíssim, però sembla que aquesta setmana hi haurà govern. Des d'ahir tenim president de la Generalitat i, a més, se'ns trasllada un compromís d'estabilitat en el Parlament. Això són elements positius. I per descomptat, CECOT ofereix sempre dos elements a qualsevol govern: vot de confiança i màxima col·laboració."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut