Juan Magán, La La Love You, Malmö 040 i Hey Kid actuaran al nou festival Winterfest

ACN Fontanals de Cerdanya - Juan Magán, La La Love You, Malmö 040, Marlena, Iñigo Quintero, DePol, Polo Nandez, Hey Kid i Inmir actuaran al Winterfest, un nou festival de música que se celebrarà a Fontanals de Cerdanya (Cerdanya) els dies 6 i 7 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima. Sota la batuta de la promotora Clipper's que organitza altres festivals com Cap Roig o Les Nits de Barcelona, l'esdeveniment instal·larà una cúpula amb capacitat per a 5.000 assistents per dia oferint un cartell que, de moment, ja compta amb gairebé una desena d'artistes confirmats.

El president del Grup Clipper's i director del festival, Juli Guiu, ha expressat que es tracta d'una proposta que ofereix una programació musical "diversa i d'alta qualitat" que aprofita l'espai on se celebrarà. "Confiem que aquest esdeveniment es consolidarà com un referent en el panorama de festivals d'hivern, generant un impacte positiu a la regió", ha afegit.

El divendres 6 de desembre Hey Kid obrirà el foc amb la seva gira 'A Nuevos Lugares Tour'. El seguirà DePol, el duet pop Marlena i també La La Love You. Per tancar la primera nit, el DJ internacional Juan Magán serà l'encarregat de posar el colofó de la mà del seu característic estil electro-latino.

El dissabte 7 de desembre, Polo Nandez presentarà 'Parte de Mí Tour', deixant pas a Iñigo Quintero, amb l'EP 'Es Solo Música'. La banda barcelonina Malmö 040 presentarà temes de l'aclamat àlbum 'Los Cobardes Viven Siempre'. Per culminar el festival, la DJ i productora valenciana Inmir tancarà la nit. A més, en aquesta jornada també participarà un artista sorpresa encara per confirmar.

Winterfest obrirà les portes de sis de la tarda a dues de la nit. Les entrades estaran disponibles a la pàgina web oficial del festival a partir del 17 d'agost a les dotze del migdia.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut