Barcelona

Julià de Jòdar afirma que la CUP arribarà a una decisió definitiva sobre la investidura de Mas

El diputat de la CUP diu que la formació s'ha compromès a no allargar més la decisió, encara que hi hagi empat

RedaccióActualitzat

El diputat de la CUP Julià de Jòdar ha assegurat que, diumenge, el consell polític de la formació arribarà a una decisió definitiva sobre la investidura. No ha aclarit, però, quin procediment es farà servir en cas d'empat.

"La CUP ja s'ha compromès a no abandonar la sala de reunions fins que no trobi el desllorigador."

Creu que l'empat no és improbable, però, "si s'empata, s'haurà de desempatar com sigui".

Davant la possibilitat que tot el procés de decisió d'investir o no Artur Mas hagi debilitat la CUP i hi hagi possibilitat d'un trencament, De Jòdar ha assegurat que les contradiccions internes sempre han existit. Ho ha dit en una entrevista a "El suplement", de Catalunya Ràdio.

"L'opinió pública s'alimenta d'aspectes molt polaritzats, com si hi hagués un enfrontament caïnita, però aquest no és el cas. El cas és que hi ha gent que té una idea estratègica determinada i gent que en té una altra."

El diputat de la CUP ha respost també a Artur Mas --que en el seu discurs de Cap d'Any demanava que ningú defugís la responsabilitat de prendre decisions-- dient que la CUP no té cap complex ni sensació de culpa i que creuen que la decisió final la té la gent.

Personalment, Julià de Jòdar ha dit que lamenta que no hi hagi hagut més sentit d'estat per resoldre abans aquesta situació.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut