Un moment de l'espectacle de titelles 'Matres' de la companyia Campi qui Pugui
Un moment de l'espectacle de titelles 'Matres' de la companyia Campi qui Pugui

La 44a FiraTàrrega alça el teló amb 51 espectacles fins diumenge

ACN Tàrrega - Tàrrega dona el tret de sortida aquest dijous a la 44a edició de FiraTàrrega que fins diumenge omple diversos espais de la ciutat amb 51 propostes d'arts escèniques de companyies nacionals i internacionals, 20 de les quals són estrenes. Un dels espectacles que s'ha estrenat en la primera jornada ha estat 'Matres' de la companyia de Castellserà Campi qui Pugui, una obra intergeneracional ambientada en un poble de l'Urgell. La directora artística del certamen, Anna Giribet, ha parlat d'un inici de fira "bonic". Pel que fa a la previsió de pluges per als pròxims dies, ha dit que la probabilitat és baixa i que, si la pluja acaba arribant, la fira "s'adaptarà sense problema".

La companyia de Castellserà Campi qui Pugui ha encetat la programació de la 44a FiraTàrrega amb l'estrena de la seva darrera obra, 'Matres', un espectacle de titelles que adapta la infància d'un dels seus membres. Aquesta obra personal tracta amb sensibilitat la maternitat, la infància, la malaltia i la mort des de la visió d'un nen, en Jordi, que creix en un petit poble de l'Urgell amb la seva mare, la tieta i la padrina.

A banda de Campi qui Pugui, en la primera jornada de la fira també hi ha previstes les actuacions de les companyies i artistes Sergi Estebanell, Adhok, Alba Sararute & Les Ofèlies, Sol Picó i La Còrcoles.

Anar al contingut