Els Mossos abans d'actuar contra manifestants antifeixistes a Salt aquest diumenge (ACN/Gerard Vilà)

La campanya StopVox, en plena irrupció de l'extrema dreta a les eleccions del 14F

Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

Vox ha tornat a aconseguir protagonisme aquest cap de setmana pels incidents que es van generar en alguns dels seus mítings.

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme --un moviment que inclou centenars d'entitats i alguns partits polítics-- reclama treballar conjuntament per fer-los front, però a través de la protesta pacífica al carrer.

"Vox no és un partit més": sota aquesta premissa, David Karvala, de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, explica que l'objectiu és visibilitzar una oposició ciutadana a l'extrema dreta per tal que no guanyi terreny.

Alguns experts també destaquen que la irrupció de l'extrema dreta ha modificat el discurs polític de les altres formacions. Teresa Velázquez García-Talavera, catedràtica emèrita de Periodisme de la Universitat Autònoma Barcelona, ens parla de quines actituds poden donar arguments a l'extrema dreta i com es pot combatre.

I per la seva banda, des d'Interior, el conseller Miquel Sàmper avisa que hi ha partits que dificulten la tasca policial, però afegeix que el llançament d'objectes i buscar confrontació "tampoc pot ser".

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021 Extrema dreta Vox
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut