La cantant Alicia Keys sorprèn amb un miniconcert en una estació de tren de Londres

La guanyadora de 15 premis Grammy ha interpretat alguns dels seus grans èxits a la concorreguda estació de Saint Pancras

RedaccióActualitzat

La cantant i compositora nord-americana Alicia Keys ha actuat per sorpresa en una de les principals estacions de tren de Londres. Davant la incredulitat de molts dels usuaris que diàriament transiten per Saint Pancras, que connecta Londres amb Europa, Keys ha interpretat alguns dels seus grans èxits.

I ho ha fet acompanyada pel piano públic que va regalar a l'edifici Elton John. Així, la guanyadora de 15 premis Grammy ha interpretat quatre cançons, entre elles, les conegudes "Empire State of Mind", "If I Ain't Got You" i "No One".

També el seu recent "Lifeline", la banda sonora del llargmetratge "The Color Purple", basat en el musical de Broadway que té el mateix nom. D'aquesta manera, l'exitosa cantant ha fet un petit concert de deu minuts que nombrosos usuaris han sentit i compartit a les xarxes socials:

A més, l'estrella de R&B ha estat nominada als 66è premis Grammy al millor àlbum d'àudio immersiu per "The Diary of Alicia Keys", una versió estesa del segon disc que va publicar fa vint anys i amb el mateix nom. I és que, el 2003, aquest àlbum va encapçalar les llistes d'èxits, va vendre vuit milions de còpies a tot el món i li va fer guanyar quatre premis Grammy.

Alicia Keys a l'estació de tren de Saint Pancras a Londres (Reuters)

La cantant, compositora, música i productora ha venut més de 90 milions de discos a tot el món, la qual cosa la converteix en una de les artistes més venudes a escala mundial. Va ser nomenada per Billboard com l'Artista de R&B/Hip-Hop de la dècada dels 2000 i va ocupar el desè lloc a la seva llista dels 50 millors artistes de R&B/Hip-Hop dels últims 25 anys.

Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos reconeixements, com ara 15 premis Grammy, 12 premis ASCAP o 17 premis NAACP Image.

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut