La CCMA suspèn la cobertura periodística sobre el terreny a Rússia

Una llei aprovada al Parlament rus posa en risc l'exercici del periodisme en general i també els corresponsals i enviats especials estrangers
Actualitzat
TEMA:
Ucraïna

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha decidit suspendre temporalment la cobertura periodística de la guerra d'Ucraïna que estava fent des de territori rus.

La decisió de TV3 i Catalunya Ràdio d'abandonar Rússia s'ha pres després que la cambra baixa del Parlament d'aquest país hagi aprovat aquest divendres un projecte de llei que preveu penes de fins a 15 anys de presó per a qui difongui notícies que es considerin falses sobre el seu exèrcit. Aquest nou marc legislatiu posa en risc l'exercici del periodisme en general i també els corresponsals i enviats especials estrangers.

Mitjans com la BBC britànica han anunciat també avui mesures similars amb l'objectiu de protegir els seus professionals. La CCMA continuarà donant cobertura contínua a la invasió a Ucraïna a través dels seus diferents equips tant a la resta de països del món com a Catalunya.

ARXIVAT A:
Ucraïna Rússia Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut