Rita Maestre i Íñigo Errejón en un acte de Més Madrid l'abril de 2023, quan feia anys que ja no eren parella sentimental (Europa Press/Fernando Sánchez)

La contundent carta de Rita Maestre, exparella d'Errejón: "Que cap agressor quedi impune"

La portaveu de Més Madrid a l'Ajuntament madrileny diu que l'important és "acabar amb cada espai d'impunitat costi el que costi i caigui qui caigui"

RedaccióActualitzat

Rita Maestre, portaveu de Més Madrid a l'Ajuntament de Madrid, ha publicat aquest diumenge una carta a X en què es pronuncia sobre les denúncies que s'han publicat contra Íñigo Errejón, que va ser la seva parella durant anys. 

Maestre, que ha compartit espai polític amb Errejón tant a Podem com a Més Madrid, assegura que ha descobert ara que alguns dels episodis de comportaments i violència misògina denunciats per les víctimes "van passar quan l'agressor era encara la meva parella".

En un dur comunicat, la política madrilenya defineix amb aquestes paraules la seva exparella:

"Una persona d'aparença normal, "un bon nòvio", era a la vegada un misogin que tornava a casa amb normalitat després d'agredir a una dona de 20 anys en un hotel".

Rita Maestre reconeix que se sent "profundament enganyada" i diu que parla en un moment "en què el dolor és devastador".

Demana que cap agressor quedi impune i posa l'accent en què ara "el més important són les víctimes, que han de sentir-se respectades i acompanyades". Maestre afegeix que cal erradicar les conductes i agressions masclistes de la política i la societat i "posar fi a cada espai d'impunitat":

"Estem fartes que no se'ns cregui i que se'ns qüestioni quan som agredides."

En una carta de dues pàgines, la portaveu de Més Madrid anima totes les víctimes d'agressions masclistes a denunciar i assegura que ella "hi deixarà la pell perquè sigui així":

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualÍñigo Errejón
Anar al contingut