Jordi Sànchez
Sànchez

La Crida vota si Jordi Sànchez encapçala la llista de Junts per Catalunya el 28A

L'expresident de l'ANC es pot convertir així en el segon dels presos jutjats al Suprem a liderar una candidatura a les eleccions generals

Actualitzat

La Crida Nacional per la República ha decidit sotmetre a votació la possibilitat que el seu president, Jordi Sànchez, sigui el cap de llista de Junts per Catalunya per la circumscripció de Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril,

A les 7 de la tarda d'aquest divendres ha començat una consulta telemàtica que durarà 24 hores on podran votar els adherits, fundadors i associats de la Crida. El resultat serà vinculant.

 


La votació s'ha anunciat l'endemà que la Crida va decidir no concórrer en aquests comicis, i va donar llum verda perquè els seus membres es puguin presentar a les llistes de JuntsxCat.

Durant les últimes setmanes hi ha hagut molts contactes entre Junts per Catalunya, el PDeCAT i la Crida per conformar una llista el més oberta i transversal possible.

Si la Crida dona el vistiplau a Jordi Sànchez, serà el segon pres del judici del procés que encapçala una llista. Dijous es va saber que Oriol Junqueras serà el cap de llista d'ERC al Congrés.


 

ARXIVAT A:
Jordi SànchezCrida Nacional per la RepúblicaJxCatPDeCATEleccions 28A
Anar al contingut