La destrucció de Gaza pels bombardejos d'Israel, a vista de dron

En el sisè dia de conflicte, les víctimes mortals en territori palestí arriben ja a 1.300 i el govern israelià xifra en 1.350 els ciutadans morts per l'atac de Hamas

RedaccióActualitzat

Edificis ensorrats i civils i membres dels serveis d'emergència buscant supervivents, una imatge que es repeteix, a hores d'ara, en molts punts de Gaza. Les imatges, captades aquest dijous, mostra els efectes dels bombardejos israelians sobre el camp de refugiats d'Al Shati, a l'interior de la ciutat.

Segons l'exèrcit d'Israel, els atacs se centren en els punts on hi ha identificada presència de membres de Hamas, l'organització responsable de l'atac de la setmana passada en territori israelià.

Civils i membres dels serveis d'emergència treballen per intentar trobar supervivents sota les runes.

 

Amb tot, aquesta ha sigut una altra nit de bombardejos intensos per part d'Israel, que continua preparant la invasió terrestre de la franja.

En el sisè dia de conflicte, les víctimes mortals en territori palestí arriben ja a 1.350, segons les autoritats locals. Més de 500 edificis han estat destruïts, i un total de 330.000 persones han hagut de marxar de casa.

En molts casos, són els mateixos veïns i familiars de les zones atacades els que han de fer les primeres tasques d'ajuda a les víctimes. Els atacs han deixat també més de 5.700 ferits, que omplen a vessar les emergències del principal hospital de la Franja.

El govern israelià xifra en 1.300 els ciutadans morts per l'atac de Hamas. 

 

ARXIVAT A:
Guerra a GazaGazaIsraelHamas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut