La Diada de la Covid-19 en imatges

Un 11 de Setembre atípic marcat per l'excepcionalitat d'una pandèmia global

RedaccióActualitzat

El d'enguany no ha estat un 11 de Setembre normal. La commemoració de la Diada de Catalunya ha estat condicionada pel context d'emergència sanitària que es viu des de mitjans de març.

Les concentracions arreu del territori s'han fet seguint prescripcions mèdiques, com la limitació d'assistència o el distanciament de metre i mig com a mínim, i per això no hem tingut cap de les imatges dels carrers de Barcelona massificats que estàvem acostumats a veure d'ençà del 2012.

La de l'11 de setembre del 2020 ha estat una Diada d'accions descentralitzades, manifestacions als balcons i a les carreteres. Aquestes han estat algunes de les imatges més destacades de la jornada.

Durant el dia s'han succeït tot un seguit de manifestacions en cotxe convocades per l'ANC. A la imatge, un grup de cotxes a Sallent. (EFE/Susanna Sáez)
L'ANC ha fet una crida a aquelles persones que no han pogut inscriure's a l'acte polític que ha fet a la plaça Letamendi, ni han pogut afegir-se cap convocatòria local, que es manifestessin als balcons (EFE/Alejandro García)
La mascareta ha estat també un dels elements indispensables per a la mobilització (REUTERS/Nacho Doce)
Una dona es protegeix del sol amb l'estelada a la plaça Letamendi (EFE/Marta Pérez)
A l'acabar l'acte polític d'Arran, un grup de persones han calat foc a una fotocomposició de la família reial (EFE/Quique García)
Concentració de l'esquerra independentista a al passeig de Lluís Companys, davant l'Arc de triomf (Reuters / Nacho Doce)
L'acte de l'ANC a la plaça Letamendi s'ha hagut de fer amb els assistents asseguts per garantir la distància (ACN/Job Vermeulen)
Foto frontal dels assistents a l'acte polític de l'ANC a la plaça Letamendi (EFE/Quique García)
Manifestació de CDR al centre de Barcelona (EFE / Alejandro García)
Cremen una bandera espanyola durant la concentració convocada pels CDR (Reuters / Nacho Doce)
ARXIVAT A:
11S
Anar al contingut