La mà de la diputada cupaire Maria Sirvent després de rebre l'impacte d'una bala de "foam" (ACN)

La diputada Maria Sirvent (CUP), ferida per bala de foam en les càrregues de Terrassa

Actualitzat
TEMA:
CUP

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent ha rebut l'impacte d'una bala de foam durant les càrregues policials d'aquest dijous al vespre a Terrassa, en les quals hi ha hagut almenys una quinzena de ferits.

 

 

Segons ha explicat la formació anticapitalista, Sirvent estava atenent una menor estesa a terra després d'haver rebut un cop al cap quan ha rebut l'impacte del projectil.

 

 

Durant l'operatiu policial en resposta a la concentració antifeixista de la Diada de la Constitució a Terrassa, els Mossos d'Esquadra han llançat projectils de foam en resposta als manifestants:

 

 

La diputada ha acudit a les urgències d'un centre mèdic, juntament "amb molta altra gent de Terrassa que ha resultat ferida per l'actuació policial", segons ha explicat la CUP. Segons ha difós el partit a la xarxa, a Sirvent se li ha inflat la mà, on té un hematoma:

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana denuncia el que considera una "actuació desproporcionada" dels Mossos. En un missatge a Twitter, l'organització independentista denuncia els impactes rebuts per Sirvent i també pel secretari de la territorial de Terrassa de l'ANC, Pep Tomàs:

 

 

 

ARXIVAT A:
CUP Constitució espanyola Antifeixisme
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut