La Guàrdia Civil investiga un home per estafar des de Cervera gairebé 4.000 euros mitjançant WhatsApp

ACN Lleida - La Guàrdia Civil investiga un home de nacionalitat estrangera per un suposat delicte d'estafa i blanqueig de capitals que hauria comès des de Cervera. L'investigat va fer-se passar per la filla d'un veí de Valladolid fent servir un altre número de telèfon i argumentant que tenia problemes amb el seu mòbil. Mitjançant WhatsApp, es va guanyar la confiança de l'home i li va demanar 3.998 euros per fer front a una factura. La víctima li va enviar els diners i l'estafador va sol·licitar més transferències. Davant d'això, l'estafat va començar a sospitar i va trucar a la seva filla, que li va dir que no tenia cap problema amb el seu mòbil i que no li havia demanat diners, per la qual cosa van denunciar els fets.

La Guàrdia Civil va detectar tres sospitosos fent extraccions en caixers de la localitat de Cervera a través del compte corrent d'una entitat bancària. La policia va seguir la traçabilitat dels diners objecte de l'estafa i va obtenir altres identitats receptores també del capital sostret, fent servir per a això transferències bancàries i transferències per via Bizum.

Finalment, es va procedir a la recerca del presumpte autor dels fets a la capital de la Segarra i també es tenen identificats els altres tres implicats, tot i que encara no se les ha pogut detenir perquè estan en parador desconegut.

La Guàrdia Civil de Valladolid ha instruït les diligències que s'han posat a disposició del Jutjat d'Instrucció Núm. 4 de la ciutat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut