La intersindical confirma vaga per al 7 de febrer (ACN)

La intersindical confirma la convocatòria de vaga general per al 7 de febrer

El sindicat havia fet un preavís de vaga per a tres jornades coincidint amb els dies d'inici del judici
Redacció Actualitzat
TEMA:
Judici procés

El sindicat independentista Intersindical-CSC ha decidit fer només una jornada de vaga general que serà dijous que ve, 7 de febrer, tot i que havia fet un preavís per a tres jornades. Aquesta és la data definitiva segons han confirmat via Twitter:

 

La Intersindical ja havia anunciat la convocatòria de vaga general per a la setmana que ve, coincidint amb els dies en què havia de començar el judici.

És un dels sindicats minoritaris que l'any passat ja va promoure algunes vagues i mobilitzacions. Carles Sastre, secretari general del sindicat, diu que és bàsicament per motius laborals, contra la reforma del mercat de treball del PP, però també respon a la situació actual de vulneració de drets democràtics polítics i socials.

Demanen la derogació de la reforma laboral i un salari mínim català de 1.200 euros, entre altres qüestions, i reivindicacions com la vulneració de drets polítics i socials.

El sindicat majoritari de l'ensenyament USTEC va anunciar que s'adherien a la vaga, que també té el suport de CGT-Ensenyament, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ADIC, Universitats per la República o Sindicalistes per la República, entre d'altres.

 

 

 

ARXIVAT A:
Judici procés Procés català
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut