El militant de la JNC de Sant Cugat del Vallès Josep Arcas durant un ple municipal (Europa Press/Cedida per CUP Sant Cugat)

La JNC suspèn de militància l'afiliat acusat d'assetjar una regidora de la CUP

Es tracta d'una suspensió temporal fins que l'organització juvenil vinculada a Junts resolgui l'expedient obert
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Junts

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), organització juvenil vinculada a Junts, ha suspès de militància Josep Arcas, l'afiliat a qui la regidora de la CUP a Sant Cugat del Vallès Ariadna Sierra va acusar d'assetjament en el ple municipal d'aquest dilluns. La suspensió de militància és temporal fins que es resolgui l'expedient obert i podria desembocar en l'expulsió definitiva d'Arcas.

Segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat TV3, la JNC acusa Arcas d'una falta "molt greu" i de tenir una conducta "contra els valors de la JNC" i "malmetre la imatge" de l'organització.

En el darrer ple, la regidora de la CUP va denunciar assetjament i conductes masclistes per part d'Arcas. Entre aquestes acusacions hi ha la difusió d'imatges seves manipulades a les xarxes, missatges preguntant-li per la seva vida sexual, d'altres instant-la a posar-se burca o bé dir que l'altre regidor de la CUP no li donava permís per parlar.


D'altra banda, en un ple del desembre passat, l'afiliat de la JNC va entregar una capsa de preservatius als regidors de la CUP per "evitar que es reprodueixin", una acció que ell mateix va penjar a les xarxes socials.

Poc després de la intervenció de la regidora de la CUP, la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, va anunciar que l'organització emprenia accions contra Arcas. "Aquests fets no representen la JNC", va assegurar Urroz en un missatge a la xarxa.

 

ARXIVAT A:
Junts
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut